zondag 30 augustus 2015

The Reality: Omstandigheden TT Hal Assen

Zoals de meesten wel weten worden er op diverse locaties in Nederland opvangcentrums gebouwd voor asielzoekers. Elke gemeente moet een bepaald aantal asielzoekers kunnen opvangen en daarom wordt er samen met het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers ook goed gecommuniceerd met de gemeenten en worden er op tactische plaatsen asielzoekerscentrum geplaatst.
Vandaag hebben de burgemeester en wethouders besloten dat bij de TT-Hall ook een opvangcentrum komt voor maximaal 600 asielzoekers. Dit wekt natuurlijk de vraag wat dit te betekenen heeft voor The Reality XVI.

"De eerste keer TT-Hall en een flinke uitdaging voor ons, echter slaat dit ons niet uit de weg en kunnen wij verzekeren dat The Reality dit jaar een geweldig evenement zal worden in de TT-Hall in Assen.

Het veiligheidsaspect van ons evenement ligt nu wel extra onder de loep, maar in het team van professionals waar wij jaarlijks dit evenement mee organiseren hebben wij als organisatie alle vertrouwen dat wij dit samen met de TT-Hall in goede banen gaan leiden.”, aldus Tim Wijers - Event Manager The Reality

Op het gebied van veiligheid zullen extra maatregelen getroffen worden om The Reality goed te laten verlopen.

"Elk jaar is het weer een uitdaging om de veiligheid van onze deelnemers te garanderen. Dat is goed en dat houd je scherp. Deze editie komen er enkel twee uitdagingen bij, zoals de verhuizing naar Assen en dan nu de asielzoekers onder hetzelfde dak. Ik heb vertrouwen in onze professionals en maak me daarom geen zorgen over het verloop van het weekend.", zegt Ren̩ Heisterkamp РHead of Security The Reality

Niet alleen de organisatie van The Reality onderneemt stappen om de veiligheid te garanderen, de TT-Hall zelf zal ook maatregelen treffen om ervoor te zorgen dat de bezoekers zich op hun gemak voelen tijdens het evenement.

“Alle in TT Hall Assen geplande evenementen vinden gewoon doorgang. In het belang van zowel de vluchtelingen zelf als gebruikers/bezoekers worden er aanvullende veiligheidsmaatregelen getroffen. Een voorbeeld daarvan is extra camerabewaking. Daarnaast worden er per evenement waar nodig aanvullende maatregelen genomen.”, zegt Niek Asbroek -  Commercieel manager TT-Hall Assen

Wij als organisatie zijn hier natuurlijk dan ook druk mee bezig om ervoor te zorgen dat het evenementen in goede lijnen door kan gaan. Op dit moment zijn er nog geen details bekend maar zodra we hier meer over weten laten we jullie dat natuurlijk weten.

Geen opmerkingen: