donderdag 10 september 2015

Serious lan: Aankondiging

Ieder jaar organiseert 3FM het welbekende Serious Request. Voor wie het niet kent: 3 dj's verblijven in het Glazen Huis en leven een week lang alleen op sapjes, water en frisdank. Tegen betaling kun je muziek aanvragen en daarmee helpen met het inzamelen van geld voor het goede doel van Serious Request. Serious Request wordt uitgezonden op radio, tv en internet en ontzettend populair geworden in de afgelopen paar jaar! Nu Serious Request dit jaar in Heerlen is, vonden we het tijd om nogmaals mee te helpen en iets bij te dragen. Dit doen we natuurlijk het liefst met iets waar we goed in zijn én wat we leuk vinden. Zodoende is het idee voor Serious Lan ontstaan!

Deze LAN zal op vrijdag 18 december 16:00u tot zondag 20 december 17:00u duren. De opbrengst van deze LAN, zowel de inschrijving als een aantal betaalde zaken, komt ten goede aan Serious Request. Alles wat je dus doet is voor het goede doel! Als extraatje wordt op de laatste dag ervoor gezorgd dat we de opbrengst naar het glazen huis gaan brengen én zal er ook promotie worden gemaakt middels TV en Radio voor de LAN rond die tijd. Oftewel, het wordt sowieso goed bekend gemaakt en we gaan er gewoon een knalfuif van maken!

3FM Serious Request vraagt altijd aandacht voor een stille ramp. Alle reden waarom 3FM Serious Request dit jaar aandacht vraagt voor de ondersteuning in de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ze leren vaardigheden op school, in een vervolgopleiding of op de arbeidsmarkt kunnen toepassen. Engels, Arabisch, wiskunde en ICT-lessen zijn voorbeelden. Ook worden er specifieke trainingen ingezet waarmee jongeren beter de stap naar de arbeidsmarkt kunnen maken, werkervaring kunnen opdoen en hun eigen geld kunnen verdienen. Voorbeelden zijn naaitrainingen, een opleiding tot kapper of elektricien, of een basisopleiding waarin wordt geleerd hoe je een winkel opstart of mobiele telefoon repareert.
. Je kunt meer over dit goede doel lezen op de site van 3FM Serious Request.

Met Serious LAN zorgen wij voor een plek om te LANnen, een plek waar je even kunt uitrusten en er zal catering aanwezig zijn. Voor speciale verzoeken en/of extraatjes, eigen inbreng, sponsoring en andere zaken als aanvulling van de LAN, is het aan te raden contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij hopen jullie allemaal te zien op onze Serious LAN!

Geen opmerkingen: