woensdag 23 september 2015

The Reality: EIZO

EIZO en The Reality zijn erg blij om de "CS: GO 5vs5 EIZO Community Cup Qualifier" te hosten tijdens The Reality XVI! De fabrikant van high-end-monitor heeft de volgende prijzen voor de Counter Strike: Global Offensive 5vs5 competitie beschikbaar gesteld:

1e plaats: € 1.200
2e plaats: € 600
3e plaats: € 200

Daarnaast zal EIZO samen met VPRO Gaming ook de Hearthstone competitie sponseren met de volgende prijzen:
1e plaats: 500 euro +  VPRO V800 Mechanical Gaming Keyboard
2e plaats: EIZO FORIS FS2434 + VPRO V900 Laser Gaming Mouse
3e plaats:  V1000 Gaming Mousepad

CS: GO EIZO Community Cup - Qualifier
De winnaar zal een kwalificatie plek voor de grote EIZO Online Grand Final krijgen aan het eind van dit jaar. U krijgt de kans om prijzen ter waarde van ruim 5.000 euro te winnen. Je moet het zeker proberen - het is de moeite waard!

EIZO Online Grand Final? Wat is dat?
EIZO is op weg! Tijdens de komende maanden zal EIZO een ladingen van LAN-partijen in Centraal-Europa sponseren, omdat ze willen zijn waar jij bent: de LAN-Gemeenschap. Een toegewijde gemeenschap van enthousiaste gamers die niet te beroerd is om hun gaming gear aan de andere gamers te laten zien. Het is deze toewijding, dat EIZO wil eren en steunen.

Op de top van sommige LAN’s zal niet alleen worden ondersteund met de E-Sport-partners (zoals de Playing Ducks). U krijgt de exclusieve kans om onze beeldschermen te testen, door het spelen van "Beat the Pro" of op de EIZO Demo-station. Veel LAN's zal Hearthstone en CS: GO toernooien gesponsord door EIZO, waarvan de winnaars de kans krijgen om te concurreren in de EIZO Online Grand Final. Meer informatie vindt je hier.

Een korte lijst van de komende LAN's waar je de kans krijgt om je te kwalificeren voor de EIZO Online Grand Final kan je hier vinden.

En onthoudt: EIZO is overtuigd van zijn producten die ze aanbieden dat de fabrieksgarantie van de EIZO-Gaming-Monitor maar liefst 5 jaar is. Alleen EIZO maakt deze belofte aan haar klanten! Game on!

EIZO Foris FS2434
De FS2434 zet Full HD content van spelconsoles, Blu-ray spelers, HD-videocamera's en computers in gedetailleerde, glasheldere beelden. De 23,8 " met IPS-technologie LCD-monitor geeft elke mogelijke nuance van kleur en textuur. Dit maakt foto's en video-opnames realistisch en levendig. Verschillende modi voor games en film, plus Smart Insight, Smart resolutie en Smart Detection, staat voor perfecte weergave tot in het laatste detail. Bewegende beelden profiteren van een geïntegreerde overdrive functie en een bijzonder lage input lag, waarop het afspelen vrijwel in real-time is. De FS2434 scoort ook punten met zijn antireflecterende weergave. De resultaten zijn voordelen op de concurrentie en perfecte ergonomie voor optimaal kijkplezier winnen. De FS2434 ontwerp is een ander voordeel. Het onderscheidt zich met zijn uiterst smalle rand en biedt een feest voor de ogen - deze monitor staat garant voor een goede beleving! Ideaal voor RTS, MOBA en MMORPG gaming.

Adviesprijs: € 299

EIZO Foris FG2421
De Foris FG2421 is de meest krachtige gaming monitor die EIZO ooit heeft gefabriceerd. De 240 Hz turbomodus breekt alle records op het gebied van snelle en heldere weergave. Vrijwel directe beeldweergave zorgt voor een bijzondere ervaring dat de dynamiek van het spel verhoogd. Voorgeprogrammeerde gaming modi zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele gamers en bieden een bijzondere game-ervaring. Ideaal voor first-person shooter games, race-, beat 'em up games en andere fast-paced genres. De FG2421 maakt gebruik van een 24 "VA-LCD-module (59,8 cm / 23,5" scherm), waardoor het vergelijkbaar is met TN-LCD's, zelfs bij maximale beeldkwaliteit. Het Full HD-scherm in 16: 9-formaat biedt teamspelers met een handig zijaanzicht van de aangrenzende scherm dankzij zijn brede kijkhoek. De inheemse contrast van 5000: 1 zorgt voor een diep zwart dat de beeldweergave geeft haar glans. Deze hoge contrast verbetert de zichtbaarheid in donkere scènes en maakt het gemakkelijker om tegenstanders of obstakels te herkennen.

Adviesprijs: € 399

Als je staat te popelen om een ​​kijkje te nemen, er zullen twee demo-stations in het expo gebied van The Reality staan. Daar kunt je de voordelen van de EIZO monitoren controleren in een hands-on ervaring.

En vergeet niet: EIZO biedt 5 jaar fabrieksgarantie op alle EIZO gaming monitor, geen enkele andere fabrikant durft dat te doen. Dat geeft wel een idee van de kwaliteit van de monitoren.

Als je vragen hebt, voel je vrij om de teamleden van de "LowLandLions" / "AT Gaming" aan te spreken en te vragen naar hun ervaringen met de monitoren van EIZO.



Het hele team van EIZO wenst alle deelnemers heel veel plezier en succes - moge de beste winnen!

Ken je EIZO nog niet? Blijf dan lezen!

EIZO (TSE: 6737), dat afbeelding betekent in het Japans, is een visuele technologie bedrijf dat ontwikkelt en high-end display produceert. EIZO integreert hun hardware en software technologieën bij bedrijven die zich bezig houden met consulting, web hosting en andere diensten om klanten te helpen in het bedrijfsleven zoals, graphics, games, geneeskunde, maritiem, luchtverkeersleiding en andere gebieden om het werken meer comfortabel, efficiënter en creatiever te maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hakusan, Japan, EIZO heeft R & D- en productiefaciliteiten in Japan, China, Duitsland en de VS, en is vertegenwoordigd in meer dan 80 landen.

Geen opmerkingen: