donderdag 22 oktober 2015

Viveslan 26: Eminent

Beste Viveslanners

Tijd voor nog een sponsor: Eminent!

De doelstelling van Eminent is het leveren van hoogwaardige surveillance-oplossingen en ICT-accessoires waarmee klanten gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die de digitale wereld hen biedt. Ze streven ernaar om gebruikers en wederverkopers van onze producten optimaal te ondersteunen. Hun nadruk ligt op alarmsystemen, camerabewaking en HD media players.

Hun visie:
Technologie bepaalt voor een groot gedeelte het dagelijks leven. Veel mensen kunnen zich geen leven meer voorstellen zonder pc of laptop. Door middel van internet en netwerken in onze woning zijn we steeds met elkaar verbonden. Technologie betekent helaas ook nogal eens complexe producten. Eminent streeft ernaar oplossingen te maken waarin de technologie op een zo’n eenvoudig mogelijke manier wordt ingezet. Hun oplossing is te kijken naar hóe de gebruiker met het product omgaat en niet alleen naar wàt het product technisch kan.

They care about their looks:
De mooie en duidelijke Eminent verpakking laat direct zien wat de functie van een product is. Elke productgroep heeft een eigen kleur. Dit help in de keuze van het juiste product. Op de verpakking staan toepassingssituaties in plaats van technische termen. Ook verzorgen ze Point of Sale materiaal om hun merk te promoten in de winkel.

Als sponsoring geven ze een Wifi Music Streamer.



Stay healthy

Viveslan Crew

Geen opmerkingen: