maandag 25 januari 2016

Breakout: Inschrijvingen

Hello Breakout,

Op 1 februari gaan de inschrijvingen en betalingen voor Breakout 2 open! Ook deze editie zullen we met 2 betalingsperiodes werken. Verder is er weer de mogelijkheid om je in te schrijven voor de lekkere barbecue voorzien door het Boefferke op zaterdagmiddag. De prijs hiervan bedraagt €15.

Tickets voor de snelle beslissers zijn beschikbaar van 1 februari tot en met 29 februari en kosten €30.

De tweede betalingsperiode loopt vanaf 1 maart tot en met 8 mei. Tijdens deze periode zal een ticket €35 kosten.

Tijdens je inschrijving zal je ook de keuze krijgen om in te schrijven op de barbecue. Als je hier voor kiest, tel je €15 op bij de inkomprijs.

Let wel op: Als je inschrijft tijdens de eerste betalingsperiode maar je betaling pas uitvoert tijdens de tweede periode, zal je de inkomprijs van de tweede periode moeten betalen.

Om je in te schrijven, klik je rechtsboven op de “Inschrijven”-knop. Je moet eerst lid zijn van een clan voordat je kan inschrijven.

De betalingen zullen verlopen via overschrijving met gestructureerde mededeling. Eens je ingeschreven bent voor Breakout zal je een mail ontvangen met het rekeningnummer, de gestructureerde mededeling en het bedrag om over te maken.

Enkele weken voor het einde van de tweede betalingsperiode zullen alle teams een mogelijke plaatsen op het zaalplan kunnen aanvragen. Op basis daarvan zal dan een zaalplan opgemaakt worden.

De Breakout crew

Geen opmerkingen: