maandag 25 januari 2016

The Party 14: Cosplay Update

De allereerste Cosplay Contest van The-Party komt steeds dichterbij en wij kondigen nu ons derde jurylid en de prijzen update aan! We beginnen met het aankondigen van het derde jurylid.

Derde jurylid

Ons is verteld dat een goede Cosplay Contest drie juryleden nodig heeft. Een tijdje terug jureerde Angelica de Haas/Amirine samen met Team Paraluna de cosplaywedstrijd van Imagicon. Wij krijgen dezelfde line-up aan juryleden voor onze eigen Cosplay Contest! Amirine startte met cosplayen in 2009. Terwijl ze anime een stukje meer liefde toont, is zij ook erg into gaming en is haar Twilight Princess Zelda cosplay één van haar grootste projecten! Ze vindt het leuk om creatief te zijn, te acteren en gewoonlijk haar eigen ding doen. Inderdaad, cosplayen past prima bij haar.

“Het jureren vind ik erg leuk, omdat het showsport-element waar ik jaren mee bezig ben geweest daar in terugkomt.”

Prijzen update

Niet alleen prijzengeld wordt toegekend aan de winnaars en/of winnaressen. Nu zijn er zelfs een hoop extra prijzen om voor te strijden tijdens de Cosplay Contest. Onze grootse winnaar of winnares van de Cosplay Contest zal niet alleen naar huis gaan met 200 euro, hij of zij zal ook een Thibra craftingmateriaal-pakket winnen. Dit pakket bestaat uit XL Thibra en 3mm foam L. De andere winnaars/winnaressen ontvangen ook een Thibra craftingmateriaal-pakket, wat bestaat uit een L Thibra en 3mm foam M.

Meld je vooral aan op onze cosplay pagina!

Geen opmerkingen: