zaterdag 27 februari 2016

Joined Forces 2016: Battle of the Forces - Activiteitenprogramma

JoinedForces heeft als doel jou een geweldig weekend te bezorgen. Dat doen we door een ruim aanbod aan dedicated game servers te bieden en een verscheidenheid aan compo's te organiseren waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast zetten we alles in werking om een zo fijn mogelijke sfeer neer te zetten: van ontvangst en aankleding tot beveiliging en slaapgelegenheid: overal is aan gedacht.

Naast deze basis willen we dit jaar een stap verder gaan en een uitgebreid activiteitenprogramma neerzetten, gedoopt tot "Battle of the Forces". De details worden nog verder uitgewerkt, maar we konden het niet laten je dit alvast te laten weten!



The Battle


Verschillende Forces kunnen zich opgeven voor The Battle. Een Force kan een clan zijn of team dat zich al heeft aangemeld voor de game compo's, maar kan ook andere samenstelling hebben. Elke Force heeft een Captain die als coördinator op zal treden.

De algehele Battle zal gedurende het gehele weekend gehouden worden waarbij de Forces onderling tegen elkaar zullen strijden in verschillende activiteiten met uiteindelijke èèn Force als grote winnaar van The Batte of the Forces 2016!

Wat de activiteiten zijn houden we nog even geheim, deze zullen we de komende tijd stuk voor stuk bekend maken. Het zullen in ieder geval activiteiten zijn waar je je PC even niet voor nodig zult hebben!


https://www.joinedforces.eu

Geen opmerkingen: