zondag 14 februari 2016

JoinTheForce: De drijvende kracht achter JoinedForces

Wij zijn een gamecommunity die leeft vanuit de gedachte: voor gamers, door gamers. Wij hebben leden van alle leeftijden, zijn gezellig maar professioneel en we zijn actief zowel online als offline: We bieden stabiliteit aan onze leden en creëren een sportieve sfeer in-game en in de gehele community.



JTF casual

Deze leden spelen voor de fun. Bij ons kunnen ze socializen, nieuwe mensen leren kennen die hetzelfde spel leuk vinden. Bij JTF ontstaan op deze manier compleet nieuwe vriendengroepen vanuit één basis: games. Ze kunnen gebruik maken van onze teamspeak. Ze kunnen beroep doen op onze kennis over de games en deelnemen aan onze evenementen. We hebben ze verschillende diensten te bieden wat gaming nog leuker maakt.


JTF competitive

Dit zijn de leden die op professioneel niveau spelen. Ook zij kunnen gebruik maken van dezelfde diensten als onze casual leden. Daarnaast kunnen ze via ons advies en support krijgen. Via onze community kunnen ze zichzelf constant verbeteren en groeien. Ze kunnen grotere teams opzetten en kijken naar grote events om samen met JTF aan deel te nemen. Met als hoogste doel: dat we mee kunnen doen aan de e-sports!




De events

Op dit moment hebben we één keer per jaar een grote LAN-party. Dit is een weekend lang waarin er verschillende games gespeelt worden. Er zijn prijzen te winnen met de competities die er opgezet worden en het is er voornamelijk heel erg gezellig. Alle mensen die je normaal gesproken online spreekt kun je hier real-life ontmoeten! Online organiseren we regelmatig competities. Dan zetten we teams op of we nemen een paar bestaande teams die dan tegen elkaar kunnen spelen. Ook organiseren we online trainingsavonden. Hierbij host een professionele gamer een channel waarin deze tips geeft, met andere leden samen speelt en zo probeert de deelnemers hun game-play te verbeteren. Ook gaat JTF gezamenlijk met zijn members naar andere events. Gewoon voor de fun maar ook om daar deel te nemen aan competities en om nieuwe leden te werven.




Ambitie

Zodra je lid word van organisatie, deel je mee aan onze ambitie. Wij willen de grootste casual game community worden van Nederland. Samen, sterker! Dus: join the force!


Geen opmerkingen: