zondag 14 februari 2016

Viveslan 27: Informatie


Beste Viveslanners,

De door jullie lang verwachte newspost is er. We zijn klaar om alles rond Viveslan 27 bekend te maken.

Maar laten we starten met de nieuwe website. Door de integratie van Viveslan in de Brothers in Lan VZW is het voor ons eenvoudiger om één gemeenschappelijk platform te bouwen. Hierdoor werd de website op dezelfde basis gebouwd.
Het inloggen op de website kan voortaan via de auth server van de VZW. Wie dus reeds een account aanmaakte op de website van Breakout kan dezelfde account gebruiken om in te loggen op de Viveslan website.

Maar nu over naar deze editie van Viveslan, je zag het misschien al, het thema wordt medieval. Ga dus maar al terug naar de goeie oude tijd, haal die strijdbijl boven en maak je borst nat want het wordt een editie om te herinneren!
We zullen alle middelen boven halen om het thema van deze editie extra in de verf te zetten, we zijn onze nieuwe zaal intussen gewoon en kunnen dus opnieuw meer inzetten op het thema.

Wat de zaal betreft zal Viveslan 27 opnieuw doorgaan in het gebouw van Hantal 4, we zijn echter nog aan het kijken om enkele herschikkingen te voorzien zodat er een ruimere slaapzaal is en de bar dichter en rokers-vriendelijker is, hierover volgt later nog meer informatie.

Wat dachten jullie van enkele compo’s? Of eerder wat dachten jullie van een lijst met alle compo’s? Lijkt dat wel iets interessants om te weten? Well, here you go:


  • Dirt 3, in een driving seat voorzien door de Vives (free for all)
  • Supraball (3v3)
  • Chivalry: Medieval Warfare (5v5)
  • UT4 (5v5)

Hier stopt het echter nog niet, jullie kunnen zelf nog kiezen welke RTS compo jullie liever spelen, wordt het AOE 2 HD of Medieval 2: Total War. Laat het ons weten via onze poll!
Oh, btw Steam heeft op veel van deze games momenteel grote sales!

Om af te ronden nog wat info over de Ticket sale. Ticket zullen beschikbaar zijn vanaf 15-02-2016 om 18h00. Vergeet dus zeker niet om jullie agenda vrij te houden en tickets te bestellen!

Tot op de veldslag,
Viveslan crew

Geen opmerkingen: