zondag 10 april 2016

Diepstraten Lan: Internet 2.0

Afgelopen weekend zijn we weer druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de 39e editie van de Diepstratenlan. Hierbij een korte update van onze werkzaamheden.

Tijdens de afgelopen edities hebben we een toenemende vraag gezien voor een stabiele/snelle Internet verbinding.  Echter zit onze huidige locatie in het buitengebied (waar de Internet snelheid beperkt is). Een oplossing zou kunnen zijn om naar een andere locatie te verhuizen….. echter bevalt deze locatie ons nog erg goed, dus we zijn opzoek gegaan naar andere alternatieven. Zo hebben we onder ander gekeken naar het gebruik van 4G of Internet van de buren, maar we hebben uiteindelijk gekozen voor een straalverbinding naar Schipluiden (waar wel glasvezel ligt)! Met deze oplossing kunnen we de Internetsnelheid zeker verdubbelen, zodat de deelnemers zorgeloos (online) kunnen gamen.

Benieuwd naar de resultaten? Schrijf je dan snel in, er zijn nog maar een paar plekken vrij. Ben je al ingeschreven, dan zien we je binnenkort! Tot slot, je inschrijving is pas compleet als je ook betaald hebt!

Geen opmerkingen: